fbpx
Η Technoclima

Κοντά στους Επαγγελματίες

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την μελέτη, εγκατάσταση και εμπορία μηχανολογικού εξοπλισμού, κυρίως σε είδη θερμάνσεως.

  • Με απευθείας εισαγωγές των προϊόντων, πετυχαίνουμε να εδραιωθούμε γρήγορα στην τοπική αγορά μεγαλώνοντας χρόνο με τον χρόνο το πελατολόγιό μας που ήταν βασικά ιδιώτες.
  • Μέσα από την παραπάνω συναλλαγή και επειδή οι επιλογές προϊόντων ήταν πάντα με πρώτο λόγο την ποιότητα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι εγκαταστάτες των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία, οι υδραυλικοί να ζητήσουν και κατ’ επέκταση να οδηγήσουν την εταιρεία στο επόμενο βήμα που ήταν η δημιουργία τμήματος υδραυλικών ειδών και απευθύνεται σε εργολάβους – υδραυλικούς.

Νέοι Πελάτες & Συνεργάτες

Η πληρέστερη γκάμα είναι ήδη γεγονός στα πρώτα χρόνια λειτουργίας μας.

Εκτός των ειδών θέρμανσης διαθέτει συνολικά ένα αντικείμενο μηχανολογικού εξοπλισμού, το τμήμα κλιματισμού λόγω του ότι η εταιρεία αντιπροσωπεύει την Fujitsu μόνο σε επίπεδο χονδρικής, δημιουργείται και εξελίσσεται για να καλύψει τις ανάγκες τεχνικής υποστήριξης της Fujitsu.

Το 2001 η εταιρεία ξεκινάει την αντιπροσώπευση του Γερμανικού οίκου-ηγέτη στον χώρο θέρμανσης Viessmann και ταυτόχρονα με την εταιρεία Multibeton μπαίνει δυναμικά στις εγκαταστάσεις θέρμανσης δαπέδου και στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Νέοι πελάτες, τεχνικές εταιρείες, μηχανολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, διευρύνουν το αντικείμενό της.

Το 2007 σταματά την συνεργασία με την Fujitsu και ξεκινά να κατασκευάσει έργα επαγγελματικού κλιματισμού, αρχικά με την Sanyo και αργότερα έως σήμερα με την LG Electronics. Επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμός συνεργείων, κλπ. μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Στην Technoclima, το μεγαλύτερο κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί μας.

Διαθέτουμε άρτιο τεχνικό τμήμα στελεχωμένο με αδειούχους τεχνικούς με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί. Αξιολογούμε συνεχώς τους ανθρώπους μας και φροντίζουμε να τους παρέχομε διαρκή εκπαίδευση και εξειδίκευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και τεχνικές.

Είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον χώρο μας και φροντίζουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους τα καλύτερα μέσα μας και εργαλεία και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας ώστε να φέρουμε σε πέρας με επάρκεια την αποστολή μας: να εκτελέσουμε οποιασδήποτε κλίμακας και πολυπλοκότητας έργο και να εξασφαλίσουμε την άμεση ανταπόκριση στην συντήρηση και υποστήριξη όλων των επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Περιβαλλοντική Στρατηγική

Στην Technoclima θεωρούμε πρώτιστο καθήκον μας την προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον από τις δραστηριότητές μας.

Για να πετύχουμε τον στόχο μας έχουμε υιοθετήσει μια συγκεκριμένη περιβαλλοντική στρατηγική:

  • Επιλέγουμε και εξειδικευόμαστε σε εξοπλισμό και εφαρμογές υψηλής ενεργειακής απόδοσης
  • Αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία σε πράσινες τεχνολογίες και πρακτικές.
  • Επιλέγουμε την χρήση οικολογικών ψυκτικών μέσων και φιλικών στο περιβάλλον πρώτων υλών.
  • Διαχωρίζουμε όλα τα προς ανακύκλωση υλικά και τα διοχετεύουμε σε πιστοποιημένους αποδέκτες.

Όραμα & Εξέλιξη

Όταν το όραμά σου είναι να καινοτομείς και να οδηγείς τις εξελίξεις στον τομέα σου, τότε η επένδυση στις νέες τεχνολογίες είναι μονόδρομος.

Διευρύνουμε και αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα ενημέρωσης και ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών αναπτύσσοντας διαρκώς νέες συνεργασίες και δοκιμάζοντας κάθε νέο εξοπλισμό και τεχνολογία ώστε να την εντάξουμε στην γκάμα μας και στις υπηρεσίες μας μόλις αποδείξει της αξιοπιστία της.

Η εταιρεία στεγάζεται σε δύο σημεία

Στο κεντρικό κατάστημα στον κόμβο εθνικής οδού – Γιόφυρου που είναι η έκθεση, τα γραφεία και το τεχνικό τμήμα.

Στο υποκατάστημα στην έξοδο προς την εθνική οδό, το δρόμο της Φοινικιάς, όπου είναι οι αποθηκευτικοί χώροι και τα υδραυλικά είδη

TECHNOCLIMA
Εφαρμογές κλιματισμού, συστήματα θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας, υδραυλικός και μηχανολογικός εξοπλισμός.
Επικοινωνια & Υποστήριξη

Κόμβος Μεσσαράς – Εθνική οδός, περιοχή Γιοφύρου
Ηράκλειο, Κρήτη, 71304

2810 31 93 85

mailbox@technoclima.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη &
Παρασκευή: 08:00 – 15:00 & 18:00 – 20:30

Τετάρτη: 08:00 – 15:00

Σάββατο: 08:00 – 13:00

Κυριακή: Κλειστά

© 2021, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ-ΒΛΑΤΑΣ ΟΕ "TECHNOCLIMA" — ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ